Lujuuslaskija

Useat muut yritykset ovat ottaneet haasteen vastaan ja aikovat rekrytoida Suomi 100 – hengessä vuonna 2018 sata uutta työntekijää, me ALTENilla otimme varaslähdön tähän tavoitteeseen ja palkkasimme jo vuonna 2017 yli 100 uutta huippuammattilaista eri toimipisteisiimme. Siksi päätimme korottaa panoksia tälle vuodelle ja palkata tuplasti enemmän asiantuntijoita yritykseemme!

Kiinnostaako Sinua työ nopeasti kasvavassa ja alansa johtaviin yrityksiin kuuluvassa työyhteisössä? Haluatko päästä osaksi innostavaa ja asiantuntevaa tiimiä? Nyt Sinulla on mahdollisuus luoda uraa osana maailmanlaajuista konsernia.

 

Tasks

 

Haemme menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme

 

LUJUUSLASKIJAA

 

vakituiseen työsuhteeseen Tampereen toimipisteellemme.

 

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan nykyaikaisessa suunnittelijaympäristössä. Kehitämme asiakkaillemme uusia järjestelmiä ja ylläpidämme jo toimitettuja ratkaisuja. Osaamisellamme tuemme asiakkaidemme liiketoimintaa ja menestymistä.

 

Requirements

Toivomme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. insinööri- tai diplomi-insinööri) teknisen mekaniikan/lujuustekniikan tai konstruktiotekniikan alalta sekä jonkin verran kokemusta FEM-laskennasta sekä laskentaohjelmistoista (etenkin Ansys, muiden järjestelmien kuten Femap/Nastran-, Creo Simulate-, CosmosWorks-, Autodesk Simulation-, MathCAD- osaaminen nähdään suurena etuna)

 

Alla mainituista valmiuksista on hyötyä tehtävän hoidossa:

  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä

  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

  • Tuntemus teräsrakenteiden ja koneenosien suunnittelusta katsotaan eduksi. Arvostamme myös erityisosaamista lujuuslaskennan alueelta (esim. väsyminen ja värähtelyt).

 

 

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 9.4.2018 alla olevasta linkistä. Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Business Manager Anna Lammi, puh. 0400 528 273.

Information

Application deadline : 10/04/2018
Ota yhteyttä : Tina Ahteensivu
Region : Finland - Pirkanmaa - Tampere

Hae