Suunnitteluassistentti

Useat muut yritykset ovat ottaneet haasteen vastaan ja aikovat rekrytoida Suomi 100 – hengessä vuonna 2018 sata uutta työntekijää, me ALTENilla otimme varaslähdön tähän tavoitteeseen ja palkkasimme jo vuonna 2017 yli 100 uutta huippuammattilaista eri toimipisteisiimme. Siksi päätimme korottaa panoksia tälle vuodelle ja palkata tuplasti enemmän asiantuntijoita yritykseemme!

Kiinnostaako Sinua työ nopeasti kasvavassa ja alansa johtaviin yrityksiin kuuluvassa työyhteisössä? Haluatko päästä osaksi innostavaa ja asiantuntevaa tiimiä? Nyt Sinulla on mahdollisuus luoda uraa osana maailmanlaajuista konsernia.

 

Tasks

 

Haemme kasvavaan asiantuntijayritykseemme

 

SUUNNITTELUASSISTENTTIA

 

vakituiseen työsuhteeseen Tampereen toimipisteellemme, työskentelemään tarvittaessa myös asiakkaamme tiloissa.

 

Tarjoamme sinulle tehtävää pienen yrityksen monipuolisen tehtäväkentän parissa. Työnkuva sisältää taloushallinnon tehtäviä, esimerkiksi projektilaskutusta, sekä avustavia suunnittelutehtäviä.  Meiltä saat myös haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa, monipuolisessa ja kansainvälisessä työympäristössä. Referenssisalkustamme löytyykin lukuisia pitkäaikaisia kumppanuussuhteita pohjoismaisten arvostettujen suuryritysten kanssa. Suomessa työyhteisöömme kuuluu raudanlujia ja osaavia ammattilaisia, joilla ei mene sormi suuhun kiperänkään ongelman ilmaantuessa.

 

Requirements

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. suunnitteluassistentin tutkinto), sekä kokemusta SolidWorks – suunnittelujärjestelmästä.

 

Eduksi tehtävässä ovat:

  • Aikaisempi kokemus suunnitteluassistentin tehtävistä

  • Hyvät tietotekniset taidot, mm. Office-ohjelmat (Excel, Word)

  • Hyvät kommunikointitaidot

  • Joustavuus ja yhteistyötaidot

  • Halua ja kykyä ottaa vastuuta monipuolisesta tehtäväkentästä

  • Kyky kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

  • Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua

 

 

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 26.3.2018 alla olevasta linkistä.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Business Manager Anna Lammi, puh. 0400 528 273.

Information

Application deadline : 27/03/2018
Ota yhteyttä : Tina Ahteensivu
Region : Finland - Pirkanmaa - Tampere

Hae