Mekaniikkasuunnittelijoita

Useat muut yritykset ovat ottaneet haasteen vastaan ja aikovat rekrytoida Suomi 100 – hengessä vuonna 2018 sata uutta työntekijää, me ALTENilla otimme varaslähdön tähän tavoitteeseen ja palkkasimme jo vuonna 2017 yli 100 uutta huippuammattilaista eri toimipisteisiimme. Siksi päätimme korottaa panoksia tälle vuodelle ja palkata tuplasti enemmän asiantuntijoita yritykseemme!

Kiinnostaako Sinua työ nopeasti kasvavassa ja alansa johtaviin yrityksiin kuuluvassa työyhteisössä? Haluatko päästä osaksi innostavaa ja asiantuntevaa tiimiä? Nyt Sinulla on mahdollisuus luoda uraa osana maailmanlaajuista konsernia.

 

Tasks

Haemme menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme

 

MEKANIIKKASUUNNITTELIJOITA

 

vakituiseen työsuhteeseen Hyvinkään toimipisteellemme.

 

Toimintamme laajentuessa etsimme eri asiakasprojektien tuotesuunnittelun tai -kehityksen pariin suunnittelijoita, joille on kertynyt muutama vuosi kokemusta suunnittelutöistä. Pääset toimimaan suunnittelu- ja asiantuntijatehtävissä mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä. Suomessa työyhteisöömme kuuluu raudanlujia ammattilaisia, joiden joukkoa pääset osaamisellasi täydentämään. Referenssisalkustamme löytyy niin lukuisia pitkäaikaisia kumppanuussuhteita pohjoismaisten suuryritysten kanssa kuin myös huikeita kasvutarinoita omista työntekijöistämme ja heidän uristaan.

 

Requirements

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. insinööri- tai diplomi-insinööri)

  • SolidWorks-, Creo-, Catia-, Inventor- tai NX-suunnittelujärjestelmän hallintaa

  • PDM-järjestelmätuntemusta

  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn

  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä

  • Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua

  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

 

 

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 2.4.2018 alla olevan linkin kautta. Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä tehtäviä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävän sisällöstä antaa Business Manager Matti Peltola, puh. 040 635 9896.

Information

Application deadline : 03/04/2018
Ota yhteyttä : Tina Ahteensivu
Region : Finland - Uusimaa - Hyvinkää

Hae