Kokeneita sähkö- ja automaatiosuunnittelijoita

Useat muut yritykset ovat ottaneet haasteen vastaan ja aikovat rekrytoida Suomi 100 – hengessä vuonna 2018 sata uutta työntekijää, me ALTENilla otimme varaslähdön tähän tavoitteeseen ja palkkasimme jo vuonna 2017 yli 100 uutta huippuammattilaista eri toimipisteisiimme. Siksi päätimme korottaa panoksia tälle vuodelle ja palkata tuplasti enemmän asiantuntijoita yritykseemme!

Kiinnostaako Sinua työ nopeasti kasvavassa ja alansa johtaviin yrityksiin kuuluvassa työyhteisössä? Haluatko päästä osaksi innostavaa ja asiantuntevaa tiimiä? Nyt Sinulla on mahdollisuus luoda uraa osana maailmanlaajuista konsernia.

 

Tasks

 

Etsimme kasvavaan asiantuntijajoukkoomme

 

KOKENEITA SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOSUUNNITTELIJOITA

 

vakituiseen työsuhteeseen Kotkan toimipisteellemme.

 

 

Meitä ALTENlaisia on Suomessa jo yli 400 teknologia-alan asiantuntijaa kymmenellä eri paikkakunnalla, uusimpina Kotkan ja Kokkolan toimipisteet. Me ALTEN Finlandilla tarjoamme teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 26 000 ihmistä 21 eri maassa. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

 

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja haastavan roolin, jossa sinulla on oman asiantuntemuksesi lisäksi mahdollisuus kehittää laajasti yrityksemme tämän alan osaamista ja liiketoimintaa. Pääset toimimaan vaativissa sähkö- ja automaatiosuunnittelun projekteissa osana huipputiimiä. Referenssisalkustamme löytyy niin lukuisia pitkäaikaisia kumppanuussuhteita pohjoismaisten suuryritysten kanssa kuin myös huikeita kasvutarinoita omista työntekijöistämme ja heidän uristaan.

 

Requirements

Toivomme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. insinööri tai DI), useamman vuoden työkokemusta teollisuuden sähkösuunnittelutehtävistä sekä kokemusta ePLAN- ja/tai CADS-suunnittelutyökaluista. Lisäksi odotamme kiinnostuneisuutta projektien vetovastuusta yhdessä pääsuunnittelijan kanssa.

 

Alla mainituista valmiuksista on hyötyä tehtävän hoidossa:

  • Hyvät tiimityötaidot, oma-aloitteisuus ja ongelmanratkaisukyky

  • Asiakaslähtöinen asenne ja vastuunottohalu

  • Kyky kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

 

 

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 2.4.2018 alla olevan linkin kautta. Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Experienced Business Manager Hanna-Riitta Vesa puh. 050 385 1792.

Information

Application deadline : 03/04/2018
Ota yhteyttä : Tina Ahteensivu
Region : Finland - Kymenlaakso - Kotka

Unfortunately, the deadline for this application has passed. But we have many other vacancies available. Learn more about our latest job offers on the front page.