Prosessisuunnittelija

Useat muut yritykset ovat ottaneet haasteen vastaan ja aikovat rekrytoida Suomi 100 – hengessä vuonna 2018 sata uutta työntekijää, me ALTENilla otimme varaslähdön tähän tavoitteeseen ja palkkasimme jo vuonna 2017 yli 100 uutta huippuammattilaista eri toimipisteisiimme. Siksi päätimme korottaa panoksia tälle vuodelle ja palkata tuplasti enemmän asiantuntijoita yritykseemme!

Kiinnostaako Sinua työ nopeasti kasvavassa ja alansa johtaviin yrityksiin kuuluvassa työyhteisössä? Haluatko päästä osaksi innostavaa ja asiantuntevaa tiimiä? Nyt Sinulla on mahdollisuus luoda uraa osana maailmanlaajuista konsernia.

Tasks

Haemme menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme

 

PROSESSISUUNNITTELIJAA

 

vakituiseen työsuhteeseen Tampereen toimipisteellemme.

 

 

Meitä ALTENlaisia on Suomessa jo yli 400 teknologia-alan asiantuntijaa kahdeksalla eri paikkakunnalla. Me ALTEN Finlandilla tarjoamme teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 28 000 ihmistä 21 eri maassa. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

 

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan nykyaikaisessa suunnittelijaympäristössä. Kehitämme asiakkaillemme uusia järjestelmiä ja ylläpidämme jo toimitettuja ratkaisuja. Osaamisellamme tuemme asiakkaidemme liiketoimintaa ja menestymistä.

 

Prosessisuunnittelijana työskentelet toimitusprojektien parissa ja työtehtäväsi sisältävät mm. PI-kaavioiden piirtämistä, prosessimitoitusta sekä laatudokumentointia.

 

Requirements

Toivomme sinulta soveltuvaa, esimerkiksi prosessi- tai energiatekniikan insinöörin tai DI:n koulutusta, sekä mielellään jonkin verran kokemusta prosessisuunnittelusta. Etsimme rohkeaa ja oma-aloitteista henkilöä, joka on innokas oppimaan uutta.

 

Alla mainituista valmiuksista on hyötyä tehtävän hoidossa:

  • Hyvät tiimityötaidot, oma-aloitteisuus ja ongelmanratkaisukyky

  • Kyky kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

  • Tehokas ja tarkka ote työhön

  • Halu oppia uutta ja kehittyä

  • Aiempi kokemus prosessiteollisuudesta (etenkin kokemus voimalaitosympäristöstä nähdään eduksi)

 

Meille on työnantajana tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi erilaisia etuuksia. Tuemme työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä tarjoamme mahdollisuuden ottaa irtiottoja arjesta. Laaja työterveyshuolto pitää huolta työntekijöidemme terveydestä. Haluamme huolehtia myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

 

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 26.2.2018 nettisivujemme kautta, http://bit.ly/2zfSIxM. Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Experienced Business Manager Matti Jääskeläinen , puh. 040 660 5140.

Information

Application deadline : 27/02/2018
Ota yhteyttä : Tina Ahteensivu
Region : Finland - Pirkanmaa - Tampere

Hae