Mekaniikka- ja laitos-/layout-suunnittelijoita

Useat muut yritykset ovat ottaneet haasteen vastaan ja aikovat rekrytoida Suomi 100 – hengessä vuonna 2018 sata uutta työntekijää, me ALTENilla otimme varaslähdön tähän tavoitteeseen ja palkkasimme jo viime vuonna yli 100 uutta huippuammattilaista eri toimipisteisiimme. Siksi päätimme korottaa panoksia tälle vuodelle ja palkata tuplasti enemmän asiantuntijoita yritykseemme!

Meitä ALTENlaisia on Suomessa jo yli 400 teknologia-alan asiantuntijaa kahdeksalla eri paikkakunnalla ja tarjoamme teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 27 000 ihmistä 21 eri maassa.

Kiinnostaako Sinua työ nopeasti kasvavassa ja alansa johtaviin yrityksiin kuuluvassa työyhteisössä? Haluatko päästä osaksi innostavaa ja asiantuntevaa tiimiä? Nyt Sinulla on mahdollisuus luoda uraa osana maailmanlaajuista konsernia.

Tasks

Etsimme osaajia kasvavaan asiantuntijajoukkoomme

MEKAANISEEN- SEKÄ LAITOS/LAYOUT-SUUNNITTELUUN

Kotkan alueelle.

 

Haemme tehtäviin sekä uraansa vasta aloittelevia tulevaisuuden lupauksia että kokeneempia konkareita. Voit olla koulutukseltasi ammattikorkeakoulu-, diplomi-insinööri- tai maisteri-taustainen.

Me tarjoamme paikan missä voit kasvaa aloittelijasta ammattilaiseksi, saat mahdollisuuden haastaa itseäsi jatkuvasti ja kiinnostuksesi sekä osaamisesi otetaan varmasti huomioon. Referenssisalkustamme löytyy niin lukuisia pitkäaikaisia kumppanuussuhteita pohjoismaisten suuryritysten kanssa kuin myös huikeita kasvutarinoita omista työntekijöistämme ja heidän uristaan.

 

Requirements

Jos sinulla löytyy kokemusta esim…:

  • CAD3: Creo, ProEngineer, Catia, SolidWorks, Inventor tai NX -järjestelmistä

  • PDM-järjestelmistä

  • ERP-järjestelmistä (esim. SAP, Baan)

  • Tilaus-toimitusketjun hallinnasta

  • Sinulla on hyvä 2D-kuvien tuottokyky tai olet näppärä 3D-mallinnuksen parissa

 

... kerro se meille ihmeessä, emme missään nimessä pane pahaksemme tällaista osaamista, vaikka emme sitä myöskään välttämättömyytenä pidä!

 

Oikeastaan ainoa vaatimus hyvän asenteen lisäksi on hyvät suomen ja englannin kielen taidot sekä suullisesti että kirjallisesti, joten laitahan siis pikimmiten meille CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen ja kerro millaisista työtehtävistä Sinä olisit kiinnostunut yrityksessämme. Ota meihin yhteyttä mahdollisimman pian, mutta viimeistään 16.4.2018 alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja antaa Experienced Business Manager Hanna-Riitta Vesa, puh. 050 385 1792.

Information

Application deadline : 17/04/2018
Ota yhteyttä : Tina Ahteensivu
Region : Finland - Kymenlaakso - Kotka

Unfortunately, the deadline for this application has passed. But we have many other vacancies available. Learn more about our latest job offers on the front page.