Johtava suunnittelija

Useat muut yritykset ovat ottaneet haasteen vastaan ja aikovat rekrytoida Suomi 100 – hengessä vuonna 2018 sata uutta työntekijää, me ALTENilla otimme varaslähdön tähän tavoitteeseen ja palkkasimme jo vuonna 2017 yli 100 uutta huippuammattilaista eri toimipisteisiimme. Siksi päätimme korottaa panoksia tälle vuodelle ja tavoitteenamme on palkata vieläkin enemmän asiantuntijoita yritykseemme! Nyt Sinulla onkin mahdollisuus luoda uraa osana yhtä Euroopan suurinta teknisten alojen asiantuntijayritystä.

 

Suomessa suurimmat asiakkaamme toimivat prosessi- ja energiateollisuuden, valmistavan teollisuuden ja rakentamisen toimialoilla – me vuorostamme vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin tarjoamalla kattavan valikoiman palveluja kyseisillä aloilla. Referenssisalkustamme löytyykin lukuisia pitkäaikaisia kumppanuussuhteita pohjoismaisten suuryritysten kanssa.

Tasks

Nyt haemme kasvavaan asiantuntijayritykseemme

 

 

JOHTAVIA SUUNNITTELIJOITA

 

 

vakituisiin työsuhteisiin Kokkolan toimipisteeseen. Toimit osaamisalueesi asiantuntijana vaativissa prosessiteollisuuden projekteissa. Johdat asiantuntemuksellasi suunnitteluprojekteja ja osallistut tarpeen vaatiessa koulutukseen, ohjaukseen ja suunnitteluprosessien kehittämiseen. Haemme henkilöitä eri taustoilla kaikille suunnittelutoimialoillemme.

Requirements

Toivomme hakijoilta soveltuvaa koulutusta (esim. Insinööri tai DI) ja usean vuoden kokemusta prosessiteollisuuden projekteissa toimimisesta.

 

Arvostamme lisäksi seuraavia valmiuksia tehtävän hoidossa:

  • Kokemusta teollisuuden ylläpito- ja kunnossapitosuunnittelusta

  • Nykyaikaisten suunnittelu-, laskenta- ja projektihallintaohjelmistojen monipuolista hallintaa

  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöistä asennetta

  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä

  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi

Other

Tarjolla on itsenäinen rooli, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää asiantuntemustasi mielenkiintoisten projektien parissa. Meillä pääset toimimaan yhteistyössä useiden suunnittelutoimialojen (mm. kone ja laite, putkistot ja LVI, sähkö ja automaatio, sekä tietojärjestelmät) kanssa.

 

 

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 5.3.2018 alla olevan linkin kautta. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Huomioithan myös, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Laakso, Business Manager, puh. 040 646 2422.

Information

Application deadline : 06/03/2018
Ota yhteyttä : Iiris Koponen
Region : Finland - Central Ostrobothnia - Kokkola

Hae