Kesätyöntekijä

Meitä ALTENlaisia on Suomessa jo yli 400 teknologia-alan asiantuntijaa kahdeksalla eri paikkakunnalla ja tarjoamme teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 27 000 ihmistä 21 eri maassa.

Etsitkö koulutustasi vastaavaa kesätyöpaikkaa? Haaveiletko pääseväsi tutustumaan suunnittelijan työtehtäviin hyvän ohjauksen avulla? Oletko kiinnostunut aloittamaan urasi nopeasti kasvavassa ja alansa johtaviin yrityksiin kuuluvassa työyhteisössä?

Tasks

 

Me ALTEN Finlandilla etsimme nyt

KESÄTYÖNTEKIJÄÄ

Tampereen toimipisteellemme määräaikaiseen työsuhteeseen kesän ajaksi.

 

Hakijan taustasta riippuen työ voi pitää sisällään avustavia suunnittelu- tai markkinointitehtäviä, yleisiä toimistotehtäviä sekä dokumentointitehtäviä. Toimenkuvan sisältö muokkautuu hakijan osaamisen ja toiveiden mukaan.

Kesätyöpaikkamme tarjoaa mahtavan näköalapaikan menestyvän suunnittelutoimiston arkeen. Pääset näkemään lähietäisyydeltä edustamiemme teollisuuden alojen projektien toteutuksia. Referenssisalkustamme löytyy niin lukuisia pitkäaikaisia kumppanuussuhteita kansainvälisten suuryritysten kanssa kuin myös huikeita kasvutarinoita omista työntekijöistämme ja heidän uristaan.

 

Requirements

Tehtävässä menestymistä varten odotamme sinulta teknisen alan AMK-koulutusta, hyvää asennetta sekä hyviä suomen ja englanninkielen taitoja.

 

Laitahan siis pikimmiten meille CV:si ja hakemuksesi, ja kerro millaisista työtehtävistä Sinä olisit kiinnostunut yrityksessämme. Ota meihin yhteyttä mahdollisimman pian, mutta viimeistään 26.2.2018 alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja antaa Talent Acquisition Partner Tina Ahteensivu, puh. 040 662 3136.

Information

Application deadline : 27/02/2018
Ota yhteyttä : Tina Ahteensivu
Region : Finland - Pirkanmaa - Tampere

Hae