Kone- ja laitesuunnittelija

ALTEN Finland yhdistää motivoituneet ihmiset, ammattitaidon ja vankan kokemuksen. Me tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista. ALTEN Finland on osa ALTENia. ALTEN on yksi Euroopan johtavista insinööri- ja suunnittelutoimistoista, joka työllistää yli 27 000 ihmistä 21 maassa. ALTEN Finlandin palveluksessa työskentelee nykyään yli 400 asiantuntijaa kahdeksalla eri paikkakunnalla: Espoossa, Hyvinkäällä, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Tampereella, Paimiossa, Raahessa ja Oulussa. Tavoitteenamme vuonna 2017 on palkata liki 130 uutta suunnittelijaa ja asiantuntijaa Suomen toimipisteillemme.

 

 

Tasks

Haemme kasvavaan asiantuntijayritykseemme

 

KONE- JA LAITESUUNNITTELIJAA

 

Vakituiseen työsuhteeseen Hämeenlinnaan. Tulet työskentelemään asiakasyrityksiemme vaativien suunnittelutehtävien parissa.

Requirements

Hakijoilta toivomme:

  • Soveltuvaa koulutusta (insinööri tai DI)

  • Kokemusta suunnittelutehtävistä (esim. teollisuuden koneensuunnittelu)

  • Kokemusta teollisuuden ylläpito- ja huoltosuunnittelukokemusta

  • Suunnitteluohjelmistojen hallintaa

  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä

  • Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua

  • Sujuvaa suomen kielen taitoa ja kykyä kommunikoida myös englanniksi

     

Huomioimme myös uransa alkuvaiheessa olevat hakijat, joilla on halukkuutta kehittyä ja kasvaa osana organisaatiotamme. 

 

Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa työympäristössä. Tarjolla on itsenäisyyttä ja vastuuta tarjoava tehtävä, jonka sisältöön pääset itse vahvasti vaikuttamaan.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 2.10.2017 mennessä alla olevasta linkistä. Huomioithan myös, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Business Manager Matti Mäkilä +358 40 676 4976 tai Experienced Business Manager Markus Leivuori +358 40 156 4086.

Information

Application deadline : 03/10/2017
Ota yhteyttä : Tina Ahteensivu
Region : Finland - Häme - Hämeenlinna

Unfortunately, the deadline for this application has passed. But we have many other vacancies available. Learn more about our latest job offers on the front page.