Projektiassistentti

ALTEN Finland yhdistää motivoituneet ihmiset, ammattitaidon ja vankan kokemuksen. Me tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista. ALTEN Finland on osa ALTENia. ALTEN on yksi Euroopan johtavista insinööri- ja suunnittelutoimistoista, joka työllistää yli 27 000 ihmistä 21 maassa. ALTEN Finlandin palveluksessa työskentelee nykyään yli 400 asiantuntijaa kahdeksalla eri paikkakunnalla: Espoossa, Hyvinkäällä, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Tampereella, Paimiossa, Raahessa ja Oulussa. Tavoitteenamme vuonna 2017 on palkata liki 130 uutta suunnittelijaa ja asiantuntijaa Suomen toimipisteillemme.

 

 

Tasks

Haemme kasvavaan asiantuntijayritykseemme

 

PROJEKTIASSISTENTTIA

 

vakituiseen työsuhteeseen Lahden toimipisteellemme.

Requirements

Toivomme hakijoilta:

  • Hyvät tietotekniset taidot, mm. Office-ohjelmat (Excel, Word)

  • Hyvät kommunikointitaidot

  • Hyvä paineensietokyky ja kyky hallita kokonaisuuksia

 

Eduksi katsomme myös:

  • Aiemman kokemuksen projektien hallinnasta

  • Sujuvan suomen kielen taidon

  • Työtehtävään soveltuvan koulutuksen (IT tai tekniikka)

 

Tarjoamme sinulle vilkastuvassa ja asuntotilanteeltaan hyvässä kaupungissa Päijät-Hämeessä haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä ja kasvavassa työympäristössä. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan nykyaikaisessa suunnittelijaympäristössä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioithan myös, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 31.8.2017 mennessä alla olevasta linkistä.

Lisätietoja tehtävän sisällöstä antaa Experienced Business Manager Hanna-Riitta Vesa, puh. 050 385 1792.

Information

Application deadline : 31/08/2017
Ota yhteyttä : Tina Ahteensivu
Region : Finland - Päijänne Tavastia | Finland - Päijänne Tavastia - Lahti

Unfortunately, the deadline for this application has passed. But we have many other vacancies available. Learn more about our latest job offers on the front page.