SÄHKÖSUUNNITTELIJA

ALTEN Finland yhdistää motivoituneet ihmiset, ammattitaidon ja vankan kokemuksen. Me tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista. ALTEN Finland on osa ALTENia. ALTEN on yksi Euroopan johtavista insinööri- ja suunnittelutoimistoista, joka työllistää yli 24 000 ihmistä 21 maassa. ALTEN Finlandin palveluksessa työskentelee nykyään 400 asiantuntijaa kahdeksalla eri paikkakunnalla: Espoossa, Hyvinkäällä, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Tampereella, Paimiossa, Raahessa ja Oulussa. Tavoitteenamme vuonna 2017 on palkata liki 130 uutta suunnittelijaa ja asiantuntijaa Suomen toimipisteillemme.

 

 

Tasks

Haemme menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme

 

SÄHKÖSUUNNITTELIJAA

 

Toimit teknisenä asiantuntijana vaativissa sähkösuunnitteluprojekteissa.

Tehtävässä sijoituspaikkana on Espoo.

Requirements

Hakijalta odotamme kokemusta vastaavista suunnittelutehtävistä tai sähköasentajan tehtävistä. Otamme huomioon myös uransa alussa olevat kehittymiskykyiset ja -haluiset hakijat.

Koulutukseltasi olet sähkövoimatekniikan teknikko, insinööri tai DI. Nykyaikaisten suunnittelu- ja laskentaohjelmistojen, kuten EPLAN, E3, Comos, CADS, NEPLAN ja 3D-ohjelmistojen monipuolinen osaaminen tavallisimpien toimisto-ohjelmistojen lisäksi on sinulle etu. Kokemus ja tietämys säätötekniikasta, säätötestauksesta, prosessitekniikasta ja paperikoneista ovat ehdoton etu. Tehtävässä vaaditaan matkustushalukkuutta koti- ja ulkomailla sekä hyvää englanninkielentaitoa.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä ja kasvavassa työympäristössä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 31.7.2017 mennessä alla olevan linkin kautta. Huomioithan myös, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Business Manageri Pertti Jussila, puh. 040 634 2464.

Information

Application deadline : 31/07/2017
Ota yhteyttä : Jenny Räsänen
Region : Finland - Uusimaa - Espoo

Hae