Talotekniikka

Talotekniikka

10 %liikevaihdosta
2017

Kehitämme kiinteistöjen käytettävyyttä ja tehokkuutta vahvalla talotekniikan osaamisellamme, johon lukeutuu asuin- ja liikerakennusten, toimistotilojen ja vaativien teollisuuskiinteistöjen suunnittelu. Referensseistämme löytyy käyttöominaisuuksiltaan hyvin monenlaisia rakennuksia: tuotantolaitoksia, varastotiloja, kauppakeskuksia, toimistoja, oppilaitoksia, päiväkoteja, sairaaloita sekä erilaisia virastorakennuksia. Rakennusten lisäksi suunnittelemme esimerkiksi tie-, katu-, alue- ja korostusvalaistuksia.

Suoritamme LVIA-, sähkö-, valaistus, tele- ja turvatoimeksiannot kokemuksella ja asiantuntemuksella. Erityisosaamisalueitamme ovat esimerkiksi korjausrakentaminen sekä tele-, tieto- ja turvajärjestelmät. Pitkä ja laaja-alainen kokemuksemme sekä valtakunnallinen organisaatiomme takaavat, että täytämme asiakkaidemme tarpeet kaikkein haastavimmissakin kohteissa.

Ensisijaiset teollisuudenalat

Rakennustekniikka, rakennuttaminen, toimistotilat, tuotantotilat, julkiset kiinteistöt, kaupalliset kiinteistöt.

Erityisosaamisalat

LVI-suunnittelu, sähkösuunnittelu, valaistussuunnittelu, telesuunnittelu, turvasuunnittelu, automaatiosuunnittelu, erikoisvalaistukset, energiatodistukset, korjausrakentaminen.

Monipuolista kumppanuutta teollisuudessa